Periferia

Periferia

Perifèria és una iniciativa dels doctorands i doctorandes del departament d'Antropologia Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona recolzada per la direcció i el professorat del programa de doctorat. El projecte va sorgir de la necessitat de compartir i donar a conèixer la recerca generada en el nostre departament, tant per part dels doctorands com per part del professorat i altres investigadors/es.

Entenem que el tret diferencial dels estudis de doctorat es el fet de possibilitar l’aprenentatge de les eines necessàries per dur a terme una recerca antropològica. Es per això que suposa el principal instrument de capacitació acadèmica de cara a la generació de coneixement tant en el propi àmbit acadèmic com a la societat en general.

Des d'aquesta perspectiva, la revista esdevé una interessant eina de contribució a la gestió del coneixement: un canal de difusió de la recerca desenvolupada, orientada cap a la reutilització de la experiència investigadora dels doctorands i els grups de recerca del departament.

Així mateix pensem que Perifèria pot contribuir no tan sols a la capacitació de cadascun dels doctorands/des i a la visibilitat del seu treball sinó també al desenvolupament de l’aprenentatge col·lectiu.

Estat: 
Identification
eISSN: 
1885-8996
Cover